PC

Monster Hunter Wilds najavljen na The Game Awards

Monster Hunter Wilds, sledeći glavni nastavak klasične akcione RPG franšize, zvanično je najavljen na The Game Awards 2023.

Najava je otkrila neke od ključnih čudovišta, jahanje i istraživanje, i prozor za izlazak 2025. godine. Više vesti će biti otkriveno u 2024. godini.

Osnovni Monster Hunter serijal trenutno je na pauzi, nakon epskog finala Monster Hunter Rise i njegovog Sunbreak proširenja.

Monster Hunter World je dodao funkcije koje su serijal učinile mnogo pristupačnijom, iako je njen kooperativni sistem delovao malo nespretno. Čudovišta su bila odlična, uključujući i nove i povratne klasike sa jakom grafikom i zanimljivim ponašanjem.

Većina najava koje uključuju Monster Hunter su uključivale početak iznova. Takođe je bilo više događaja koji su slavili prošlost i prisećali se nje.

Vredno je napomenuti, 2024. će obeležiti 20. godišnjicu franšize.

Ovo prirodno poziva na priliku za potpuno nove priče, dizajne stvorenja i mehanike.

Međutim, Monster Hunter Wilds zvuči kao nostalgična varijacija na naslov iz 2018. godine. Novi trejler takođe nagoveštava neke od potencijalnih okruženja, ideja i narativnih ritmova.

Prošlonedeljna najava je potvrdila da će Monster Hunter Wilds biti dostupan na PC-u preko Steama, kao i za PlayStation i Xbox.

Monster Hunter Rise je originalno lansiran na Nintendo Switch-u, sa portovima za PC i druge konzole koji su stigli kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top