PC

Tekken 8 dobija demo u susret izlasku naredne godine

Tekken 8 će zvanično izdati demo za PlayStation, Xbox i Steam prema novom tvitu. Demo dolazi na PlayStation ranije, 14. decembra, dok će korisnici Xboxa i Steama morati da čekaju do 21. decembra.

Ovaj demo će sadržati prvo poglavlje priče, pod nazivom “The Dark Awakens”, kao i lokalni versus mod.

Ovo je uzbudljiv nastavak zatvorene beta verzije koja je puštena prošlog oktobra. Tekken 8 je već izgradio dosta hajpa sa serijom posvećenih trejlera za likove. Roster izgleda obećavajuće, sa pristojnom raznolikošću novih likova i povratnika.

Do sada, igrači već znaju dosta o Tekken 8. Ali novi PlayStation blog je danas objasnio još više detalja, u vezi sa svežim Arcade Quest modom i povratkom Tekken Ball moda. Arcade Quest je napravljen da pomogne igračima da se poboljšaju, dok vode avatar sebe kroz različite arkade i ciljaju da postanu šampioni.

Ovo je neka vrsta neočekivanog sim iskustva, sa svojom pričom koja pojačava sadržaj Tekken 8. Takođe je pametan način da se stvori nešto jednako nostalgično i praktično.

Igrači na Xbox konzolama i Steam platformi mogu biti razočarani što će morati da čekaju malo duže za demo.

Tekken 8 će biti lansiran 26. januara 2024. godine, na PlayStation 5, Xbox Series X|S, i Steam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top