PC

Destiny 2 Legacy kolekcija je besplatna na Epic Games Store

Svake nedelje, Epic Games poklanja jednu ili dve igre svima koji imaju Epic Games nalog. Kao što su radili poslednjih godina, za vreme Božićne sezone, platforma daje sve od sebe da ponudi naslove besplatno. Za 2023. prazničnu sezonu se počinje sa Destiny 2: Legacy Collection.

Dostupno od sada do 20. decembra, Destiny 2 Legacy Collection uključuje gotovo sve ekspanzije koje su do sada izdate za igru – sve osim najnovije ekspanzije ‘Lightfall’. To znači da možete doći do Shadowkeep, Beyond Light i The Witch Queen. Prilikom lansiranja, sve ove ekspanzije su koštale ukupno 70 dolara ako su kupljene odvojeno (ili 50 dolara ako su kupljene zajedno).

Preuzmite na ovom linku.

Ako još uvek niste igrali nijednu od Destiny ekspanzija, Legacy Collection će vam dati puno toga da se zadržite na duže vreme. Štaviše, pošto su ekspanzije vezane za vaš Bungie nalog, posedovaćete ih na svim platformama.

Kao što je pomenuto, Destiny 2 označava početak godišnje sezonske promocije Epic-a koja vidi da Fortnite tvorac svaki dan poklanja besplatnu igru. Prema insajderu Billbil-kun, od 20. decembra pa nadalje, svaki dan će se poklanjati nova besplatna igra sve do 4. januara – ukupno 17 igara. Čak i ako Epic Games store nije vaš primarni način za igranje PC igara, Epic obično pojačava za sezonu, pa vredi obratiti pažnju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top