Opisi igara

Besplatni kutak: Retro Commander

Retro Commander se najlakše može opisati kao “mešavina između Command & Conquer i Supreme Commander”, gde ćete graditi svoju bazu, širiti teritorije, istraživati korisne tehnologije i upravljati svojim resursima kako biste preživeli. Igra budi nostalgiju sa svojom staromodnom vizuelnom prezentacijom, ali donosi i solidan broj novina, najviše po pitanju modernih kontrola.

U ponudi su i singlplejer i multiplejer modovi, sa narativom koji se odvija u više od 25 misija. Igra takođe nudi cross-platform multiplejer mečeve, sa modovima igranja koji uključuju Skirmish, Survival, Capture the Flag i Battle Royale.

Zanimljivo je da ova igra ima prilično jednostavan koncept, ali se gejmplej vrti oko nečega neočekivanog – iskrcavanja trupa na plaži na protivničkom ostrvu, što uopšte nije lak poduhvat. Potrebni su vam transporteri kako biste prevezli trupe, ali i razarači protiv neprijateljskih podmornica koje mogu da potope vaše transportere. Takođe ćete morati da izvidite teren kako biste pronašli najslabiju tačku na plaži. Isto važi i za protivnika koji će morati da odbrani svoju teritoriju, služeći se barikadama, minama, kulama i pomenutim podmornicama. Ovim smo zagrebali samo površinu, jer Retro Commander nudi još mnogo toga.

Podržite developere koji su posvetili pažnju ovom gotovo mrtvom žanru, ili barem odigrajte besplatni deo igre!

Retro Commander možete preuzeti na ovom linku.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top