PC

Baldur’s Gate 3 neće biti na Xbox Game Pass, potvrđuje Larian

Larian Studios je objasnio zašto Baldur’s Gate 3 možda nikada neće doći na Xboxovu pretplatničku uslugu Game Pass.

Nakon što je njegovo izdanje bilo odloženo nekoliko meseci zbog tehničkih problema, slavljeni RPG je pokrenut za Xbox Series X/S da bi se poklopio sa ovomesečnim The Game Awards, gde je osvojio šest nagrada, uključujući i prestižnu nagradu za igru godine.

Kada je IGN pitao da li je Xbox pokušao da dovede naslov na Game Pass, osnivač Lariana i direktor Baldur’s Gate 3 Swen Vincke rekao je da takav dogovor nikada nije bio u planu, barem koliko se njega tiče.

“Oh, uvek smo od početka govorili, neće biti na Game Passu, neće biti na Game Passu”, tvrdio je.

“Pogledajte, mi smo u poslu pravljenja igre koja ima početak, sredinu i kraj. Napravili smo veliku igru, pa mislim da za to treba platiti fer cenu, i mislim da je to u redu”, dodao je Vincke.

“Ne naplaćujemo vam nikakve mikrotransakcije preko toga, pa dobijate ono za šta ste platili. Unapred je to velika mesnata igra. Mislim da bi to trebalo da postoji takvo kakvo jeste. To nam omogućava da nastavimo da pravimo druge igre.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top