PC

Preprodavci nude The Day Before po cenama od 200 dolara

The Day Before će možda biti upamćen kao najgora igra u istoriji – ili barem igra koju podržava najgori developer u istoriji.

U poslednjim nedeljama, The Day Before je doživeo kolaps, sa dugo očekivanim izdanjem otvorene svetske survival igre koja je konačno objavljena, ali je signalizirala kraj FNTASTIC-a – developera igre – za samo nekoliko dana.

Tako je, developer The Day Before se sam ugasio samo nekoliko dana nakon izdanja igre koju je gradio godinama, navodeći da nije bio finansijski uspešan i da nije mogao da nastavi da je podržava. Kao igra, The Day Before je bio pravi brodolom, i brzo je postao predmet ismevanja na internetu.

Sada kada je povučen iz zvanične prodaje, ključevi se preprodaju, sa cenama do 200 dolara na internetu.

Ako ste spremni da platite 200 dolara za The Day Before – koja je originalno koštala oko 40 dolara – onda je to vaša stvar. Postoje i slučajevi gde se nalozi sa The Day Before nude za cenu i do 1000 dolara…

Međutim, savetovali bi vas da to ne radite. To je zaista pokvarena, nestabilna igra koja će verovatno istruliti unutrašnjost vašeg računara za samo nekoliko minuta, pod uslovom da vam prvo ne istruli mozak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top