PC

Objavljena lista najgorih igara 2023. godine

Veb sajt za agregaciju recenzija Metacritic je otkrio 10 najgorih igara 2023. godine, prema sakupljenim prosečnim ocenama njegovih odobrenih kritičara.

Njegova lista uključuje igre sa najnižim ocenama koje su izdate za bilo koju platformu ove godine, rangirane prema Metascore pre zaokruživanja, isključujući naslove sa manje od sedam recenzija.

Igra se može pojaviti na listi samo jednom, tako da ako bi se određeni naslov pojavio više od jednom na osnovu lošeg prijema na različitim platformama, uključena je samo verzija sa najnižom ocenom.

Na vrhu liste je The Lord of the Rings: Gollum, akciona avanturistička igra koju je razvio ubrzo ugašeni Daedalic Entertainment, koji je naslov zajedno objavio sa Naconom.

Drugi značajni naslovi koji su se našli na listi najgorih igara ove godine uključuju Crime Boss: Rockay City, kooperativnu FPS igru sa zvezdama, smeštenu u sumnjivu podzemlju Floride iz 90-ih, i Flashback 2, koji je nastavak naučnofantastičnog klasika iz 1992. godine.

Lista najgorih igara sa Metacritic za 2022. godinu bila je predvođena igrom Running with Scissors’ Postal 4: No Regerts, ispred CrossfireX i Babylon’s Fall developera Platinum Games.

Na listi se nisu našle igre kao što su nedavno objavljeni i povučeni The Day Before, kao ni Kong igra, niti Walking Dead ostvarenje koje su svaka na svoj način užasne igre, ali ko bi rekao da će ove godine biti tolika konkurencija za najgoru igru.

Evo kompletne liste najgorih igara 2023. godine:

  1. The Lord of the Rings: Gollum – 34
  2. Flashback 2 – 35
  3. Greyhill Incident – 38
  4. Quantum Error – 40
  5. Testament: The Order of High-Human – 41
  6. Crime Boss: Rockay City – 43
  7. Hellboy: Web of Wyrd – 47
  8. Gangs of Sherwood – 48
  9. Loop8: Summer of Gods – 49
  10. Gargoyles Remastered – 49

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top