PC

Procureo broj prodatih Playstation PC portova

U nesrećnom slučaju ransomware napda, Insomniac Games je imao veliki broj svojih internih dokumenata procurelih na internet. Kao deo toga, sada su otkrivene konkretne prodajne cifre za mnoge PC portove PlayStation naslova.

Kako je podelio korisnik Reddita ‘OrangeC-2003’, interni dokument iz februara 2023. godine pokazuje potpune podatke o prodaji specifično za Steam (što znači da Epic Games Store itd… nisu uključeni), otkrivajući najprodavanije igre do sada:

  • Horizon Zero Dawn – 3.3 miliona
  • God of War – 2.5 miliona
  • Days Gone – 1.7 miliona
  • Marvel’s Spider-Man Remastered – 1.3 miliona
  • Uncharted: Legacy of Thieves Collection – 483k
  • Marvel’s Spider-Man: Miles Morales – 450k
  • Sackboy: A Big Adventure – 63k

Vredi napomenuti da je Horizon Zero Dawn bila prva igra koja je došla na PC – još davne 2020. godine – što znači da je imala dosta vremena da akumulira svoje prodaje. Slično tome, Miles Morales je bio dostupan samo oko 3 meseca kada je ova prezentacija kreirana, pa se njegov relativno mali broj prodaja može objasniti.

Bez obzira na to, ipak je interesantno dobiti uvid u performanse ovih mnogih portova – posebno jer je Sony prilično neuhvatljiv kada je u pitanju deljenje takvih podataka o prodaji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top