PC

Steam vam pruža uvid u to kakva je bila vaša gejmerska 2023. godina

2023. godina se bliži kraju, i sa samo nekoliko nedelja do kraja godine, Valve je sada objavio svoj Steam Year in Review, omogućavajući vam da pogledate sve svoje statistike igranja iz proteklih 365 dana.

Dostupan OVDE i na početnoj stranici Steam klijenta, pregled 2023. godine nudi prilično sveobuhvatan pregled svih vaših aktivnosti igranja tokom protekle godine, uključujući statistike o ukupnom broju odigranih igara; procentualni udeo svake igre; ukupan broj otključanih dostignuća; mesečne trendove; razbijanje po žanrovima i mnogo toga više.

Takođe možete uporediti svoje rezultate sa rezultatima celokupne Steam zajednice – omogućavajući vam da vidite da li se vaši sopstveni trendovi poklapaju sa većim delom populacije. Pored toga, možete pogledati i svoje rezultate iz prethodnih godina, što vam omogućava da vidite tačno kako su se vaše navike promenile u protekloj godini.

Iako funkcionalno nije najkorisnije, uvek je zabavno i interesantno videti svoje sopstvene statistike, bilo da se radi o igrama, filmovima, ili broju koraka koje ste prešli u toku dana – i zato je uzbudljivo videti da je Steam pregled sada postao dostupan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top