PC

Steam vam pruža uvid u to kakva je bila vaša gejmerska 2023. godina

Posted on

2023. godina se bliži kraju, i sa samo nekoliko nedelja do kraja godine, Valve je sada objavio svoj Steam Year in Review, omogućavajući vam da pogledate sve svoje statistike igranja iz proteklih 365 dana.

Dostupan OVDE i na početnoj stranici Steam klijenta, pregled 2023. godine nudi prilično sveobuhvatan pregled svih vaših aktivnosti igranja tokom protekle godine, uključujući statistike o ukupnom broju odigranih igara; procentualni udeo svake igre; ukupan broj otključanih dostignuća; mesečne trendove; razbijanje po žanrovima i mnogo toga više.

Takođe možete uporediti svoje rezultate sa rezultatima celokupne Steam zajednice – omogućavajući vam da vidite da li se vaši sopstveni trendovi poklapaju sa većim delom populacije. Pored toga, možete pogledati i svoje rezultate iz prethodnih godina, što vam omogućava da vidite tačno kako su se vaše navike promenile u protekloj godini.

Iako funkcionalno nije najkorisnije, uvek je zabavno i interesantno videti svoje sopstvene statistike, bilo da se radi o igrama, filmovima, ili broju koraka koje ste prešli u toku dana – i zato je uzbudljivo videti da je Steam pregled sada postao dostupan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version