PC

Star Wars Outlaws izgleda izlazi krajem 2024. godine

Prvi put najavljena 2021. godine, Star Wars Outlaws je predstojeća akciono-avanturistička igra otvorenog sveta iz trećeg lica koja izgleda kao da nudi ultimativno Star Wars iskustvo, uključujući stealth; otvorenu borbu; svemirske borbe i još mnogo toga. Najavljeno je da će izaći 2024. godine, a sada se čini da je njen prozor za izlazak procureo.

Kako je otkrio IGN, novi post objavljen na zvaničnom blogu Disney Parks sugeriše da će Star Wars Outlaws stići negde tokom druge polovine 2024. godine, rekavši:

“Star Wars Outlaws, open-world Star Wars igra, trebalo bi da bude objavljena krajem ove godine. Igra vam omogućava da istražujete različite planete širom galaksije, kako ikonične, tako i nove. Možete riskirati sve kao Kay Vess, nadolazeći prevarant koji traži slobodu i sredstva da započne novi život, zajedno sa svojim saputnikom Nix. Ako ste spremni da preuzmete rizik, galaksija je puna prilika.”

Iako nije sasvim konkretan prozor za izlazak, ovaj post potvrđuje prethodne tvrdnje Ubisofta koje su navele da je “velika igra” prvobitno planirana da bude objavljena početkom 2024. godine pre nego što je odložena za sledeću fiskalnu godinu (što znači negde između aprila 2024. i marta 2025. godine).

Iako nismo videli previše od igre, ono što je prikazano izgledalo je prilično impresivno. Nadamo se da će unutrašnje odlaganje dati timu Ubisoft Massive dovoljno vremena da obezbedi glatko i uspešno lansiranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top