PC

Prince of Persia: The Lost Crown PC sistemski zahtevi su prilično niski

Posted on

Ubisoft je objavio detaljan post u kojem opisuje kako će Prince of Persia: The Lost Crown raditi na trenutnim i prethodnim generacijama konzola. Takođe se govori o sistemskim zahtevima za PC, a za razliku od mnogih nedavnih AAA igara, oni su relativno lagani. To nije iznenađujuće, s obzirom da je igra bila u razvojnom limbu decenijama pre nego što je konačno potvrđeno da će biti objavljena 18. januara.

Prince of Persia: The Lost Crown može se igrati na 4K 120 FPS na PlayStation 5 i Xbox Series X. Na Xbox Series S, smanjuje se na 1440p 60 FPS. Konzole prethodne generacije kao što su PlayStation 4 Pro i Xbox One X mogu je pokrenuti na 4K 60 FPS, dok su obični PS4, Xbox One S i Xbox One ograničeni na 1080p 60 FPS. Konačno, Nintendo Switch može pokrenuti Prince of Persia: The Lost Crown na 1080p 60 FPS u docked modu i 720p 60 FPS u handheld modu.

Igrači na PC-u će biti zadovoljni što mogu pokrenuti Prince of Persia: The Lost Crown na starijoj opremi. Igra zahteva Intel Core i5-4460/AMD Ryzen 3 1300 CPU, Nvidia GeForce GTX 950, 8 GB RAM-a i 30 GB prostora na hard disku. Ova konfiguracija će vam omogućiti da igrate igru na 1080p 60 FPS sa srednjim podešavanjima. Specifikacije za 4K “Ultra” i 1440p “Preporučeno” su gotovo identične, iz nekog razloga i verovatno su pogrešne. Bez obzira na to, trebalo bi da radi dobro na bilo kom PC-u izgrađenom u poslednjih 4-5 godina, pa čak i na prenosivim uređajima poput Steam Deck i ROG Ally.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version