PC

Bethesda je najavila “najveći apdejt ikada” za Starfield

Bethesda Game Studios je otkrila da će najveće ažuriranje za Starfield od kada je igra izdata u septembru 2023. godine biti dostupno putem Steam Beta 17. januara. To će pokrenuti period testiranja, a ažuriranje će biti globalno objavljeno dve nedelje kasnije, nakon što beta testeri potvrde da sa ažuriranjem nema ništa pogrešno.

Bethesda je tvrdila da će ‘preko 100 ispravki i poboljšanja’ doći kao deo ažuriranja igre koja brzo pada u zaborav.

Postoje velika očekivanja da će BGS otkriti nešto u vezi sa Starfieldom tokom Xbox Developer Direct prikaza koji se emituje 18. januara – još uvek nema znakova od Shattered Space, prve ekspanzije igre.

U nizu postova na Twitteru, Bethesda Game Studios je otkrila šta dolazi kao deo najvećeg ažuriranja za Starfield ikada od 17. januara, uključujući:

  • Fixes for bugs in quests (Eye of the Storm, for instance)
  • Improved textures, lighting, and shadows (particularly on character models)
  • Additional widescreen support
  • ‘Sun disk geometry’
  • Addressing the ‘pet asteroid’ bug
  • Planet ring shadows

Naglašeno je da je ‘mnoštvo’ ispravki na putu, ali svakako izgleda kao da je ovo ažuriranje više usmereno na poboljšanje kvaliteta života nego što je nešto suštinski novo.

Zaista nema ništa ‘novo’ što se dodaje u igru, koja je doživela oštar pad broja igrača od kada je izdata 6. septembra 2023. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top