PC

Starfield sada ima ‘Mostly Negative’ status na Steam platformi

Starfield je nakon godina razvoja i nekoliko odlaganja izdat od strane Bethesda Game Studios 6. septembra 2023. godine. Hvaljen je kao monumentalna, ogromna igra otvorenog sveta sa neispitanim potencijalom, i bio je prva nova franšiza od firme za više od dve decenije.

U intervjuima je otkriveno da je koncept za Starfield star više od dvadeset godina, i trebalo je toliko vremena da se razvije jer je Bethesda Game Studios želela da proizvede savršenu igru.

Nažalost, to nije bio rezultat. Nedavno su ocene Starfielda pale još niže nego što su već bile na Steamu, vođene sentimentom oko igre koji nastavlja da bude prilično sumoran.

Na Steamu, Starfield sedi sa nedavnom ocenom recenzija ‘Mostly Negative’, što je šokantna reprezentacija kako se ljudi osećaju o ovoj epskoj svemirskoj avanturi.

Starfield je bio veoma nahajpovan pred lansiranje igre.

Postojala je fantastična marketinška kampanja koju je predvodio Bethesda Game Studios koja je zapalila svet, i na kraju, više od 13 miliona igrača se ukrcalo na Starfield, ali mnogi od tih igrača su ostali sa gorčinom u ustima, s obzirom da se proizvod u koji su uložili pokazao daleko od savršenog.

Na Steamu, igra se može pohvaliti sa 86,425 recenzija sa konačnom ocenom ‘Mixed’. Međutim, nedavne povratne informacije, koje predstavlja grupa od 7,302 recenzije, sugerišu na mračniju sliku, ocenjujući igru kao ‘Uglavnom negativno’.

Jedna nedavna recenzija je opisala igru kao ‘veliku šolju prosečnosti’, dok je druga rekla da je to ‘igra koja ima višak ničega’. U recenziji napisanoj krajem novembra, korisnik je napisao, ‘Priča je generička koliko može biti i gejmplej postaje dosadan.’

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top