Vesti

Čuveni serijal teniskih igara se vraća! Najavljen TopSpin 2k25

2K Sports je najavio povratak Top Spin Tennis prvi put posle više od decenije pauze sa TopSpin 2K25.

“Svetovi tenisa i 2K su se sudarili”, kaže 2K.

“TopSpin 2K25 je sledeća sportska igra koju morate igrati od 2K koja potpuno uranja fanove u svet tenisa. Otkrivena u vezi sa Australian Open, prvim Grand Slam turnirom u 2024. godini, TopSpin 2K25 je sada dostupan za prvi pogled.”

Pored potvrde da će Australian Open biti u igri, nijedan drugi detalj o igri, uključujući njene funkcije i datum izlaska, nije otkriven sa teaser trejlerom.

Međutim, 2K Sports je rekao da su sve te informacije na putu. Takođe nije bilo pomena o tome koji 2K studio će se baviti razvojem igre. Poslednja igra Top Spin Tennis bila je Top Spin 4 iz 2011. godine za PlayStation 3, Xbox 360 i Nintendo Wii.

Tu igru je razvio 2K Czech, dok je prethodni unos, Top Spin 3, razvio PAM Entertainment pre njegovog zatvaranja 2008. godine.

Da li ste uzbuđeni zbog TopSpin 2K25 i povratka franšize Top Spin Tennis?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top