PC

Imamo nove detalje za nadolazeću Xbox ekskluzivu Contraband

Posted on

Najavljena još 2021. godine, Contraband je ekskluziva za Xbox konzolu koja je trenutno u razvoju od strane Avalanche Studios i trebalo bi da je objavi sam Microsoft. Iako zvanično znamo vrlo malo o igri, jedan insajder je sada ponudio naš najbolji pogled do sada na predstojeću kooperativnu pljačkašku igru.

Kako je izvestio ‘Middleagegameguy’ preko Xbox Infinite podcasta, rad na ‘Contraband’ koji razvija Avalanche Studios ide glatko, sa gejmplejom koji će biti podeljen u nekom trenutku ove godine.

Za one koji ne mogu da čekaju, međutim, insajder je ponudio neke preliminarne detalje o kooperativnom pljačkaškom naslovu, otkrivajući da će igra podržavati do 8 igrača u kooperaciji. Praveći poređenja sa sličnostima Duke Hazzard, Battlefield Hardline, PayDay i Driver, Contraband će imati – iako neće u potpunosti biti fokusiran na – “epične potere automobila”.

Drugi značajni detalji uključuju činjenicu da se igra navodno odvija sedamdesetih godina i da će se igrati iz perspektive prvog lica. Iako nije dat vremenski okvir izlaska, izveštava se da je Contraband trenutno između Alpha i Beta faza, što znači da je na dobrom putu.

Još je prerano za početak ocenjivanja Contrabanda, ali to ne menja činjenicu da će biti zanimljivo videti da li će kooperativne pljačkaške igre i dalje biti popularne do trenutka kada se igra izda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version