Vesti

Dugo očekivani RPG studija Obisdian, Avowed, izlazi ove jeseni

Posted on

Avowed je jedna od Xbox ekskluziva koje mnogi ljudi čekaju. Mnogi su želeli još jedan RPG od Obsidian Entertainment developera koji je stekao popularnost nakon uspeha sa Fallout New Vegas.

Nakon prošlogodišnjeg prikaza, igra je kritikovana zbog slabih grafika, ali RPG elementi i borba su pokazali puno potencijala. Najnoviji Xbox Developer Direct je dodatno istakao ovaj potencijal, potvrđujući jesenji izlazak 2024. godine za Avowed.

Obsidian Entertainment je jedan od najboljih developera kada je reč o pravljenju RPG-ova sa uranjajućim otvorenim svetovima, puno izbora i zanimljivih priča.

Developeri su pokazali delove, poput borbe, dizajna kvestova i još mnogo toga detaljno. Borba, posebno, izgleda odlično, prikazujući razne opcije, uključujući borbu prsa u prsa, čini i puške.

Sve ove opcije za borbu dobro funkcionišu zajedno. Avowed nudi zamjenjive setove opreme, proširujući izbor RPG-ova izvan samo priča i potraga. Ovaj izbor će biti prisutan tokom svih borbenih susreta, stavljajući slobodu igrača u srce igre.

Vizuali su, izgleda, takođe primili prilično poboljšanje. Iako je RPG priznat da je razočaravajući prošle godine, isto se ne može reći za ovogodišnji snimak, iako bi delovi poput modela likova mogli imati koristi od malo više rada.

Ukupno gledano, Avowed nudi misteriozan svet koji moli da bude istražen, pun života i pretnji.

Iako su mnogi očekivali da će Avowed biti lansiran mnogo ranije, jesenji prozor za izlazak 2024. godine trebao bi da da developeru Obsidian Entertainment dovoljno vremena da usavrši igru. Developer je jedan od najtalentovanijih timova u Xbox grupi studija, pa je gigant igara voljan da mu dozvoli da provede koliko god je potrebno vremena da usavrši naslov.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version