Filmovi-Serije

Da li će Borderlands biti objavljen na vreme ili će doći do pomeranja?

borderlands film

Film “Borderlands”, čije je izdanje zakazano za 9. avgust 2024. godine, prošao je kroz niz promena i izazova od početka razvoja 2015. godine. Režirali su ga Eli Roth i kasnije Tim Miller, koji je zamenio Rotha zbog njegovih obaveza prema drugom projektu. Film je doživeo velike prepravke, ali teži očuvanju humorističkog, ali i nasilnog tona originalne video igre. A ova igra najverovatnije dobija i 4. deo, pa pored filma, trebalo bi da dobije u ovoj godini i vesti za novi deo u serijalu.

Radnja filma se vrti oko lika Lilith, koju glumi Cate Blanchett, koja predvodi tim plaćenika u potrazi za nestalom devojkom, ključem za otključavanje ogromne moći. Ova priča, iako ukorenjena u svetu igre, nudi novu perspektivu, fokusirajući se na Lilithino putovanje i sastavljanje tima na Pandori kako bi izvršila ovu misiju.

U filmu igraju poznata holivudska imena, sa Cate Blanchett u ulozi Lilith i Jamie Lee Curtis kao Dr. Patricia Tannis, poznatom po njenim jedinstvenim karakteristikama i stručnom znanju o drevnim artefaktima. Kevin Hart igra Rolanda, iskusnog vojnika, dok Jack Black pozajmljuje glas Claptrapu, robotu koji pomaže lovcima na blago. U filmu takođe igraju Gina Gershon kao Mad Moxxi, Ariana Greenblatt kao Tiny Tina i Florian Munteanu kao Krieg, među ostalima.

Pristup filma se poredi sa Marvelovim, sa idejom stvaranja odvojenog kanona od igara, što omogućava kreativnu slobodu uz uključivanje omiljenih elemenata igre i Easter Eggs. Ovaj projekat se pridružuje drugim PlayStation adaptacijama kao što su The Last of Us, Twisted Metal i Uncharted, odražavajući rastući trend adaptacija video igara u Holivudu.

Da li će Borderlands uspeti prevazići sve prepreke koje su se našle na putu i stići na velika platna u avgustu mesecu? Ostaje nam da sačekamo još malo, jer za sad nema nikakvih pomeranja datuma. A s obzirom da i dalje nemamo zvaničan trejler za film, ostavljamo vam koncept trejler koji se dopao mnogim fanovima ove franšize.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top