PC

CDPR razmatra multiplejer elemente za nastavak Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 se smatra jednom od najboljih modernih igara developera CD Projekt RED. Uprkos neuspešnom izdanju i mnogim prekršenim obećanjima, najnovija igra tima ima preko 500K pozitivnih recenzija i mnoštvo priznanja za svoje proširenje, Phantom Liberty.

Nedavni uspeh pružio je timu novi entuzijazam za buduće projekte. CD Projekt RED je najavio mnogo ambiciozniju igru za “Project Orion”, nastavak, sa jednom inovacijom u obliku višeigranja.

Dok je ovaj studio uglavnom stvarao avanture za jednog igrača u prošlosti, igra sa više igrača bi mogla da mu omogući da eksperimentiše sa formatom igre sličnim MMO-u, što bi bilo zanimljiv pristup za Project Orion.

Govoreći za Reuters, Adam Badowski iz CD Projekt RED otkrio je nove detalje o budućim igrama tima. Potvrdio je da će The Witcher 4 ući u produkciju ove godine, a tim Project Orion će se proširiti na 80 developera.

Govoreći o nastavku “Cyberpunk 2077”, izveštaj navodi:

“Kompanija je razmatrala uključivanje multiplejer elemenata.”

Nakon ove izjave, CD Projekt RED izgleda zainteresovan da ispuni jednu od svojih mnogih ambicija iz 2020. godine. Pre užasnog lansiranja, Cyberpunk 2077 je obećao da će dobiti multiplejer kroz DLC ažuriranje.

Međutim, sa timom koji preusmerava resurse na zakrpu osnovne igre, ovi planovi su na kraju odbačeni. Multiplejr bi, stoga, moglo postati jedinstvena prodajna tačka za Project Orion, izdvajajući ga od prve igre.

Tim takođe pomaže “The Molasses Flood” sa “Project Sirius”, spin-offom fokusiranim na više igrača za “The Witcher”. Takvi projekti bi mogli da gurnu CD Projekt RED u pravcu razvoja live service, održavajući njegove najveće franšize relevantnim mnogo godina.

Negde drugde u intervjuu, Badowski je tvrdio da je CD Projekt RED spreman da izbegne još jedno neuspešno lansiranje.

Studio je promenio svoj proces razvoja nakon neuspeha Cyberpunk 2077, osiguravajući da njegovi developeri mogu da doteraju igru i stvore završen proizvod bez mnogo pritiska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top