PC

WWE 2K24 izlazi u martu

2K Games je nedavno otkrio najnoviji dodatak WWE 2K serijalu, WWE 2K24, zajedno sa uzbudljivim debi trejlerom. Očekuje se da će igra imati isti nivo grafike i funkcija na PC-u i konzolama trenutne generacije, slično sa poslednja dva naslova serije.

WWE 2K24 će doneti novi i poboljšani gejmplej, uključujući četiri nova tipa meča: Special Guest Referee, Ambulance Match, Casket Match i Gauntlet Match. Pored toga, režim Backstage Brawl će sada podržavati četiri igrača i imati dodatne interaktivne elemente. Režim Royal Rumble će omogućiti osam online učesnika da se uključe u online borbe sa 30 superzvezda.

Igrači mogu takođe očekivati razne nadogradnje igranja, uključujući Super Finishers, mini-igru Trading Blows i skok sa vrha konopca na grupu protivnika van ringa. Borbe za dvostruke titule, novi Paybacks i novi tipovi oružja kao što su kante za smeće, gitare i mikrofoni će takođe biti dostupni. Pored toga, igrači će takođe moći da bacaju oružje na druge rvače.

Igra će biti izdata 8. marta za PlayStation 4 i 5, Xbox Series X|S i One, i PC (Steam). Oni koji je prednaruče će dobiti paket Nightmare family, ali digitalne prednarudžbine će dobiti standardno izdanje WWE 2K23 kao bonus. Izdanja Forty Years of Wrestlemania i deluxe će uključivati sezonski pass (5 DLC-a), više sadržaja (prvo dolazi sa paketom Forty Years of WrestleMania), i pristup 3 dana ranije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top