Filmovi-Serije

Devil May Cry stiže u toku godine na male ekrane

devil may cry

U svetu video igara, “Devil May Cry” dugo stoji kao odličan primer uzbudljive akcije i mračno privlačne naracije. Ovo Capcomovo ostvarenje, poznato po stilizovanoj borbi i enigmatičnom Danteu, lovcu na demone sa neuporedivim stavom, oduševljavalo je igrače od svog nastanka.

Sada, Devil May Cry avantura je spremna da privuče nove fanove, a da starima pruži ovu priču na jedan drugačiji način, a to je kroz televizijski format. Planirano za izdavanje u 2024. godini, TV adaptacija obećava da će uhvatiti suštinu svog izvornog materijala dok uvodi sagu široj publici. I dalje se ne zna kad bi ovo trebalo da ugleda svetlost dana, s obzirom da je godina tek počela – ali nadajmo se da će biti što pre.

Svakako, ova igra je toliko poznata, da i oni koji nisu gejmeri, su ako ništa, bar čuli jednom za nju u prolazu ili pročitali nešto za nju. A sada, svi ti koji nisu znali šta je tačno Devil May Cry i šta predstavlja, sada će moći da vide na platnu.

Ova animirana serija, deo Adi Shankar-ovog Bootleg Multiverzuma, producira Studio Mir, poznat po svojim kvalitetnim animacijama. Dok detalji o glasovnoj postavi i specifičnim pričama ostaju strogo čuvani, očekivanja su visoka. Fanovi serije i novi gledaoci sa nestrpljenjem čekaju da vide kako će se bogata naracija i dinamični likovi “Devil May Cry” prevesti na male ekrane. Do tad, moramo se zadovoljiti sa ovim Teaser Trailer-om koji je objavio Netflix pre nekoliko meseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top