PC

Rocksteady povukao Suicide Squad odmah nakon objavljivanja zbog problema

Razvojni tim studija Rocksteady bio je primoran da povuče Suicide Squad servere offline manje od sat vremena nakon što je počeo rani pristup igri, nakon što su igrači doživeli grešku koja je automatski završavala igru nakon što su se prvi put prijavili.

Zvanično izdanje online co-op naslova je 2. februara. Međutim, oni koji kupe skuplju Deluxe Edition mogu igrati 72 sata ranije.

Prva teritorija koja je postala dostupna, kao i uvek, bila je Novi Zeland, sa mnogim međunarodnim igračima koji su koristili popularni trik sa regionima na Xbox konzolama kako bi ranije igrali Suicide Squad.

Međutim, manje od sat vremena nakon što je igra postala dostupna, Rocksteady je isključio servere i obavestio igrače da će vreme nepostojanja trajati nekoliko sati dok istražuje grešku koja automatski završava igru.

“Svesni smo da trenutno veliki broj igrača doživljava problem pri kojem, nakon što se prvi put prijave u igru, imaju potpuno završenu priču”, rekao je studio.

“Da bismo rešili ovaj problem, izvršićemo održavanje na serverima igre. Tokom ovog vremena igra neće biti dostupna. Očekujemo da će to trajati nekoliko sati i ažuriraćemo kada budemo imali više informacija. Izvinjavamo se zbog neugodnosti.”

Nakon nekoliko odlaganja, datum izlaska Suicide Squad: Kill the Justice League je 2. februar 2024. godine, za PS5, Xbox Series X/S, i PC preko Steam platforme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top