PC

Spec Ops: The Line uklonjen sa Steam platforme

Spec Ops: The Line je stekao reputaciju kao jedan od najboljih pucača iz prvog lica svog vremena. Nažalost, svaki novajlija može propustiti igru u budućnosti, jer je misteriozno uklonjena sa Steam platforme.

Kako je Eurogamer primetio, Steam Store listing za Spec Ops: The Line je sada ažuriran sa obaveštenjem da igra više nije dostupna za kupovinu. Igra, koju su razvili Yager i izdali 2K Games, ranije je bila dostupna bez problema i uklanjanje sa liste je došlo bez upozorenja, tako da nismo sigurni šta se tačno dogodilo iza kulisa.

Spec Ops: The Line ima posebno brutalnu priču i jedna je od intenzivnijih igara postavljenih u ratnom okruženju. Ipak, igra je dobila mnogo pohvala za svoje izdanje 2012. godine.

Iako igra možda više nije dostupna preko zvanične prodavnice poput Steama, PC ključevi se još uvek mogu naći u prodaji na različitim sajtovima, tako da je igra tehnički još uvek dostupna bez pribegavanja pirateriji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top