PC

Palworld premašio 19 miliona igrača za svega 2 nedelje

Palworld je bio najveći neočekivani hit godine. Igra je izdata pre samo dve nedelje i već je oborila više rekorda.

Nakon uspeha naslova, developer Pocketpair je potvrdio da je ova igra prešla 19 miliona igrača širom sveta. Preko 7 miliona igrača je igralo igru na Game Pass servisu, što je do sada najveći third-party naslov na pretplati.

Palworld je dostigao ovu prekretnicu za samo dve nedelje. Preko 12 miliona kopija je već prodato na Steamu od njegovog izdanja, a kombinovanjem ovih brojeva sa Game Pass brojevima, naslov je dostigao još jedan impresivan rekord.

Za Palworld se još uvek priča. Microsoft potvrđuje da je to još uvek najigranija igra na njegovoj platformi, sa skoro 3 miliona ljudi koji igraju naslov svaki dan. Slični rezultati se mogu videti na Steamu.

Prethodno, pobedio je svevremenski konkurentni rekord koji je držao Counter-Strike. Čak i u trenutku pisanja, preko 800K igrača je zauzeto u ovom očaravajućem svetu koji hvata mnogo šarma klasičnih Pokemon igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top