PC

Epic Games je do sada podelio igre u vrednosti od preko 10.000 dolara

Epic Games Store je pokrenut pre više od šest godina i radi impresivan posao za gejmere koji žele da uživaju u čuvenim naslovima bez dodatnih troškova.

Godinu dana nakon debija prodavnice, Epic je počeo da izdaje besplatne naslove svake nedelje, a 2020. godine je izveštano da je prodavnica već dala igre vredne preko 2.000 dolara. Ovaj ukupan iznos je danas porastao na preko 10.000 dolara, povećavši se pet puta od tada.

Kako je izvestio PCGamesN, Epic Games Store je poklonio igre vredne približno 10.000 dolara i izdao preko 393 besplatna naslova u poslednjih šest godina, sa jednom besplatnom igrom svake nedelje od 2019. godine.

Iako su većina igara od malih nezavisnih developera, Epic Games Store je izdao neke od najvećih naslova besplatno, uključujući Grand Theft Auto 5, Tomb Raider trilogiju, Batman Arkham trilogiju, Control, i još mnogo toga.

Dok izdavač svake nedelje izdaje besplatne igre, tokom praznika organizuje posebne poklone. Svakog decembra, igrači primaju jednu besplatnu igru svaki dan prema kraju meseca, obeležavajući posebne božićne poklone.

Uprkos ovim naporima, Epic Games Store još uvek nije profitabilan. Kompanija je nedavno otpustila skoro 1.000 zaposlenih jer nastoji da raste na tržištu PC igara i ostvari veći profit.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top