PC

Palworld ubedljivo zauzeo prvo mesto kao najveća Xbox Game Pass igra

Palworld je zapalio svet igara od svog debija ranije ovog meseca. Postao je najveće ne Game Pass lansiranje za samo deset dana, dostigavši preko 7 miliona igrača preko Xbox konzola, PC i oblaka.

Steam verzija Palworld je nekoliko ažuriranja ispred Xbox verzije (uključujući i Microsoft Store verziju). Čak i tako, igra već ima preko 7 miliona igrača na Microsoftovoj gaming platformi, sa vrhuncem od skoro 3 miliona dnevno aktivnih korisnika.

PocketPair unapređuje iskustvo pre punog 1.0 izdanja i aktivno sluša povratne informacije igrača. Cross-play je jedan od najpopularnijih zahteva fanova, i tim radi na tome da to postane stvarnost. Xbox pruža podršku Pocketpairu da poboljša Xbox verziju igre, kao i tehničku pomoć u omogućavanju posvećenih servera, optimizaciji upotrebe GPU-a i RAM-a, i ubrzavanju ažuriranja pristupačnosti.

Palworld je dostupan preko Game Preview programa na Xbox Series X|S, Xbox One, i Windows PC. Igra je dostupna pretplatnicima Xbox Game Pass i PC Game Pass servisa, kao i korisnicima Xbox Cloud Gaming (Beta) sa Xbox Game Pass Ultimate pretplatom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top