PC

Ako je verovati anketi, Dino Crisis se vraća

Posted on

Capcom je postao poznat po tome što održava svoje najveće franšize relevantnim tokom godina. Resident Evil je postao šablon za mnoge druge studije koje žele da vrate starije franšize, ali izgleda da manje popularne franšize ovog japanskog izdavača planiraju povratak.

Takve kao što su Dino Crisis i Onimusha su ostale bez pažnje mnogo godina. Međutim, nedavna anketa Capcoma nagoveštava njihov povratak.

Capcom je nedavno objavio novu anketu, postavljajući fanovima više pitanja o tome šta žele da vide u budućim igrama. Jedno od pitanja je glasilo:

“Da li postoje neke serije Capcom igara (uključujući spinoff igre) za koje biste želeli da vide nastavak ili novu igru?”

Neki od pomenutih izbora uključuju Dino Crisis, Onimusha, Okami, Dead Rising, Darkstalkers, Breath of Fire, i još mnogo toga. Slično tome, drugo pitanje pita da li fanovi žele da igraju potpuno preradenu igru sa modernom tehnologijom. Pitanje je glasilo:

“Da li postoji igra koju biste želeli da vidite potpuno prerađenu sa najnovijom tehnologijom?”

Anketa navodi da bi takve prerade uključivale nove dizajne likova i pravac priče. Dati izbori uključivali su prva tri unosa u franšizama poput Onimusha, Ace Attorney, Mega Man, i ostalim.

Capcom je u prošlosti sproveo mnoge ankete i takođe je implementirao povratne informacije u zavisnosti od potražnje. Prošle godine, slična anketa je ukazala na više prerada Resident Evil igara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version