PC

CD Projekt Red veteranima pojačava razvojni tim za Cyberpunk 2077 nastavak

CD Projekt Red gradi svoje nove studije u SAD-u i Kanadi, oba formiraju CD Projekt Red North America. Ovaj je tim na čelu Project Orion, inače poznatog kao nastavak Cyberpunk 2077. Igra je sada u ranoj fazi razvoja, sa mnogim bivšim veteranima CD Projekt Red koji se pridružuju timu.

Gabriel Amatangelo (direktor igre), Paweł Sasko (pomoćni direktor igre), Igor Sarzyński (kreativni direktor), Andrzej Stopa (direktor kinematografije), Kacper Niepokólczycki (direktor umetnosti okruženja), Sarah Grümmer (vršilac dužnosti glavnog dizajnera questova) i Kacper Kościeński (direktor inženjeringa) trenutno rade na Project Orion, nakon što su završili rad na Cyberpunk 2077 i njegovom Phantom Liberty ekspanziji.

Novi članovi tima uključuju Dan Hernberg kao izvršnog producenta. Prethodno je radio na menadžerskim pozicijama u kompanijama Panic Button i Blizzard, a takođe je radio na projektima poput Apex Legends i New World. Ryan Barnard će biti direktor dizajna, nakon prethodnog rada u IO Interactive i Ubisoftu. Alan Villani će biti direktor inženjeringa i prethodno je radio na igrama Mortal Kombat.

Anna Megill, čiji su krediti uključivali Control (Remedy), Dishonored (Arkane), Fable (Playground Games) i Guild Wars 2 (ArenaNet). Ona će biti glavni pisac za sledeću Cyberpunk igru. Anni će se pridružiti Alexander Freed, koji je prethodno pisao za BioWare naslove, a takođe je radio u Obsidian, DICE, Wizards of the Coast i FoxNext.

CD Projekt Red trenutno zapošljava za razne pozicije u svojim novim studijima u Bostonu i Vancouveru. Nastavak na Cyberpunk je još uvek u ranoj fazi, tako da će proći dosta vremena pre nego što ga stvarno vidimo u akciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top