PC

Potvrđeno je da su 2.0 apdejt i Phantom Liberty poslednja velika ažuriranja za Cyberpunk 2077

cd-projekt-red-cyberpunk-v-f

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty do sada je bio ogroman uspeh, sa novim sadržajem, kombinovanim sa svim promenama u igranju koje se nalaze u Update 2.0, što je CD Projekt Red donelo trenutak iskupljenja nakon turbulentnog lansiranja osnovne igre. Međutim, kako smo ranije čuli, CD Projekt Red nema planove da nastavi rad na RED Engine igrama, što je studio ponovio ove nedelje.

Direktor Cyberpunk 2077, Gabe Amatangelo, rekao je PCGamer-u ove nedelje da su “2.0 i Phantom Liberty poslednja velika ažuriranja” za igru. I dalje će biti nekih dodatnih zakrpa za rešavanje preostalih problema. Međutim, veći deo rada na Cyberpunk 2077 je sada završen i to će biti poslednji projekat koji CD Projekt Red radi na RED Engine za predvidljivu budućnost.

U budućnosti, CD Projekt Red prelazi na Unreal Engine 5 za novu Cyberpunk igru i novi set Witcher naslova. Iako je Cyberpunk 2077 na kraju ispao onako dobar kako smo se svi nadali, razvoj igre bio je pun problema, delom zbog upotrebe tehnologije sopstvenog motora i razvoja alata uz igru. Prelaskom na Unreal Engine, CD Projekt Red može dobiti direktnu podršku od Epic Gamesa, a to znatno povećava šanse za zapošljavanje developera upoznatih sa alatima koji se koriste za izradu igre.

Druga Cyberpunk igra se razvija u novom studiju CD Projekt Red u SAD, pod kodnim imenom Project Orion.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top