PC

Batman Arkham Knight belezi povecano interesovanje povodom izlazka Suicide Squad igre

Nakon dobro primljenog završetka trilogije Batman Arkham, Rocksteady Studios se nadao da će se probiti u sferu live service igara sa Suicide Squad. Međutim, loše preview recenzije i razočaravajuće ocene ostavili su ovu igru u teškoj situaciji.

Zanimljivo je da je izdanje podstaklo igrače da ponovo posete Batman Arkham Knight. Prema izveštaju, ova igra je doživela masovni povratak nakon izlaska Suicide Squad: Kill the Justice League.

Kako je izvestio TrueTrophies, tokom nedelje lansiranja Suicide Squad na PS5, Batman Arkham Knights je video novi talas igrača na oba PS4 i PS5.

Igra je dostigla vrhunac sa 20% većim brojem igrača tokom nedelje lansiranja. Međutim, kada se pogledaju podaci tokom poslednje dve nedelje, broj igrača Batman Arkham Knight je povećan za oko 50%.

Ovo verovatno nije rezultat koji je Rocksteady Studios očekivao. Suicide Squad je bio u razvoju mnogo godina, ali fanovi nisu bili srećni sa prelaskom developera sa single-player igara, što dokazuje nedavno bombardovanje recenzijama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top