PC

Nakon 7 godina i 35 apdejtova, završen je razvoj za Dead Cells

Motion Twin, developeri popularne rogue-lite Metroidvania igre Dead Cells, najavili su da će predstojeći Update 35 biti poslednje veliko izdanje sadržaja za igru. Ažuriranje pod nazivom ‘The End Is Near’ je još uvek u alfa fazi, ali tim naporno radi da ga što pre pripremi za izlazak.

Tokom sedam godina, Dead Cells je dobio četiri glavna DLC proširenja, mobilno izdanje i 35 ažuriranja naslova. Međutim, trenutni developer, Evil Empire, odlučio je da pređe na druge projekte. Studio je nagovestio “tajne projekte” koji su u toku, a fanovi jedva čekaju da vide više od toga.

Prema developeru, “izbegavanje ‘više istog’ zamke i održavanje Dead Cells svežim i originalnim dovelo ih je do ove tačke”. Kao i kod drugih dugotrajnih igara, preterivanje može negativno uticati na igru jer postaje repetitivna i rizikuje da umanji ono što je čini jedinstvenom. Motion Twin je uverio fanove da će nastaviti da traže rešenja za dugoročne ispravke grešaka i brige o kvalitetu života nakon izlaska Update 35. Tim takođe radi na svojoj sledećoj akcionoj roguelike igri, Windblown, koja je najavljena tokom prošlogodišnjih Game Awards.

Bilo je spekulacija da je DLC Evil Empire’s Return To Castlevania bio suva proba za potpuno razvijenu igru Castlevania sa Konamijem. Međutim, šta tim ima u planu za svoje fanove ostaje da se vidi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top