PC

Suicide Squad već izgubio 85% igrača na Steamu

Iako su očekivanja od Rocksteady Studios bila visoka nakon Batman Arkham trilogije, Suicide Squad: Kill the Justice League retko se podudara sa svojim prethodnicima iz istog univerzuma.

Nedugo nakon njegovog lansiranja, igra je postala najlošije ocenjeno izdanje Rocksteady Studios-a do danas i dostigla je vrhunac sa samo oko 7K igrača u ranom pristupu. Ovaj broj se povećao za puno izdanje, ali igra već gubi igrače.

Više od dve nedelje nakon njegovog izlaska, Suicide Squad: Kill the Justice League je izgubio 85% svojih igrača.

Kao što se vidi iznad, manje od hiljadu igrača je trenutno aktivno u igri, a dostigla je vrhunac sa manje od 2K istovremenih igrača u poslednja 24 sata.

Gledajući sve vreme vrhunca, Suicide Squad: Kill the Justice League je dostigao oko 13,5K igrača na lansiranju. Međutim, od tada je igra izgubila većinu svojih igrača.

Nedavna izdanja poput Helldivers 2 nastavljaju da obaraju svoje rekorde u broju istovremenih igrača, ali ovaj live service projekat Rocksteady Studiosa se bori da zadrži malo igrača koje još uvek ima.

Ako se ovo nastavi, developer možda neće imati mnogo razloga da nastavi da podržava igru. Iako je već planiran opsežan put nakon lansiranja, podrška bi mogla biti skraćena u najgorem slučaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top