PC

Elden Ring prodat u preko 23 miliona primeraka od izlaska

Jedan od skoriji FromSoftware naslova nastavlja da postavlja nove prekretnice za tim i Souls-like naslove.

Prema izveštaju iz studija, Elden Ring je prešao 23 miliona prodatih jedinica. Ovaj broj ga stavlja još dalje ispred prethodnih naslova developera, koji su već smatrani među najboljim igrama u industriji.

Ovaj naslov je već prodao 20 miliona jedinica do februara 2023. godine. Prodaja se od tada usporila, ali nova najava znači da su u poslednjih 12 meseci sami prodali tri miliona dodatnih kopija.

Za igru koja je praktično promenila dizajn otvorenog sveta na dobro, ovaj uspeh je zaslužen. Ne tako davno, naslov je doživeo preporod na Steamu, dostižući skoro 100K igrača koji igraju istovremeno.

U vreme pisanja, igra još uvek ima 44K igrača koji igraju istovremeno na Steamu. U međuvremenu, najnoviji trejler za Shadow of the Erdtree već je dostigao preko 5 miliona pregleda, ističući trenutno interesovanje javnosti.

Ovo proširenje obećava da će ponuditi najviše sadržaja iz ovog studija. Prema Hidetaka Miyazakiju, za sada nije planiran nijedan dalji DLC, ali direktor nije isključio potencijalne promene planova za budućnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top