Mobile

CoD: Warzone Mobile konačno izlazi u martu

Posted on

Call of Duty: Mobile je bio ogroman uspeh za FPS franšizu, sa besplatnom igrom koja je sakupila više od 500 miliona preuzimanja od svog izlaska 2019. godine. Međutim, već neko vreme čekamo naslednika ove igre. Izgrađen koristeći IW Engine glavnog izdanja, Call of Duty: Warzone Mobile konačno se lansira u martu.

Kako je izvestio CharlieIntel, Call of Duty: Warzone Mobile će stići na Android, kao i na iOS 21. marta. Kao što je u imenu igre, ovaj mobilni naslov je prvenstveno izgrađen kao iskustvo Battle Royale borbe, sa verzijama konzola Verdanslk i Rebirth Island koje su obe dostupne.

Impresivno je da će mapa Verdansk podržavati 120 igrača, a Rebirth Island ide do 48.

Zanimljivo je da će Warzone Mobile takođe uključivati nekoliko mapa za više igrača, naime Shipment, Shoot House i Scrapyard – sve će imati prelazak igrača, oružja i Battle Pass sa Modern Warfare 3 i pravim Warzone.

Poslednje, ali svakako ne i najmanje važno, Activision je potvrdio da će Warzone Mobile imati podršku za kontroler – nešto što trenutnom COD Mobile ozbiljno nedostaje.

Dugo se čekalo, ali Call of Duty Warzone Mobile je konačno skoro ovde. Nadamo se da će igra biti dobro prevedena za platformu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version