PC

GTA 6 uskoro ulazi u završnu fazu razvoja

GTA 6 je trenutno planiran za 2025. godinu, dolazi na PS5 i Xbox Series S|X konzole. Sa očekivanim izdanjem Rockstar Games koje se očekuje da bude monumentalni naslov za industriju, svi se pripremaju za njegov izlazak, uključujući Sony, koji priprema PS5 Pro.

Međutim, neki fanovi su još uvek zabrinuti zbog potencijalnog odlaganja. Iako pretnja odlaganja uvek vreba kako se igre približavaju datumima izlaska, novi izveštaj bi trebao da olakša fanovima. Prema Jasonu Schreier, GTA 6 će uskoro ući u završnu fazu razvoja.

Uz masovna otpuštanja, industrija video igara se trenutno nalazi u teškoj situaciji. Međutim, očekuje se da će široko interesovanje GTA 6 doneti novi talas prosperiteta jer se sve više ljudi zainteresuje za medij.

Iako je snimak pokazao već doteran naslov, poznato je da developer odlaže svoje naslove barem jednom. I Red Dead Redemption 2 i GTA 5 su pretrpeli blaga odlaganja, ali novi izveštaj daje nadu da Rockstar Games neće ponoviti istu sudbinu.

Pouzdani Jason Schreier navodi da studio planira da se vrati na kancelarijski rad pet dana u nedelji počevši od aprila. Glavni razlog za ovu promenu je fokus na završne faze razvoja GTA 6.

Kao i mnogi timovi, ovaj developer je do nedavno radio na hibridnom pristupu na daljinu i uživo, navodeći razloge sigurnosti i produktivnosti za odluku.

Rockstar Games se nada da će rad uživo ubrzati rad na GTA 6, omogućavajući timu da ispuni svoj cilj izlaska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top