PC

Čak i veterani će se preznojavati težinom koju donosi Elden Ring DLC

Elden Ring je osvojio nagradu za igru 2022. godine i prošao kroz pakao miliona ljudi. Međutim, dve godine kasnije, fanovi su se navikli na težinu FromSoftware igara, prilagođavajući se različitim borbenim situacijama i teškoćama ovog izdanja.

Sa ekspanzijom Shadow of the Erdtree koja obećava da će ponuditi najveći DLC iz FromSoftware kuhinje, studio ima potencijal za još jedno kažnjavajuće iskustvo 21. juna. Izgleda da tim ne propušta ovu priliku, sa izvorom informacija koji izveštava da će Shadow of the Erdtree direktno ciljati veterane. Lance McDonald, istaknuta figura unutar FromSoftware fan baze, nedavno je razgovarao sa osobljem Bandai Namca. Potvrdili su da su izdanja DLC-a uvek namenjena da budu teža od osnovne igre.

Oni ciljaju DLC prema iskusnim igračima i otvoreni su za to da ga učine teškim izvan dostupnosti novim igračima. -Lance McDonald

Iako je ova izjava možda bila opšta, DLC za Elden Ring će pratiti isti trend. Borbe sa bossovima u oba DLC-a u Dark Souls 3 bile su prilično izazovne. Sister Friede i Slave Knight Gael su bili korak iznad većine bossova u osnovnoj igri.

Isto važi i za Bloodborne DLC, sa Orphan of Kos, Laurence, i Ludwig među najtežim bossovima. Izgleda da će se istorija ponoviti, sa Elden Ringom koji nudi još jedan krug teških borbi sa bossovima. Elden Ring već ima Malenia i Godskin Duo, i teško nam je da verujemo da će Shadow of the Erdtree imati još izazovniju borbu. Međutim, Souls igre su nas već prethodno demantovale.

Bossovi poput Malenie postavljaju visoku lestvicu, pa jedva čekamo da vidimo izazove koji nas čekaju u Shadow of the Erdtree. Takođe preporučujemo fanovima da usavrše svoje veštine i vežbaju pre DLC-a ako je ovo pristup koji FromSoftware uzima. Mesmer the Impaler već izgleda kao neko ko će dovesti do brojnih kompilacija besa. Sa prostranom mapom, regularni neprijatelji bi takođe mogli da predstavljaju veću pretnju od neprijatelja iz osnovne igre.

Pošto nema planova za više DLC-a za Elden Ring, preporučujemo da uživate u svim delovima Shadow of the Erdtree, uključujući i njegovu težinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top