PC

PUBG prelazi na Unreal 5 endzin

Dok je PUBG mod bio sa nama više od decenije, zvanična, samostalna Battle Royale verzija igre tek puni sedam godina. Kao deo roadmapa za 7. godišnjicu igre, igrači mogu očekivati veliku nadogradnju, sa prelaskom igre na Unreal Engine 5.

Unreal Engine 5 uključuje pristup novim tehnologijama za prikazivanje grafike i fizike sledeće generacije. U 2024. godini, sa prelaskom na UE5, PUBG će dobiti razorne okruženja, potpunu reviziju balansa oružja, nove funkcije, saradnje i modove igre, poboljšanja u uparivanju igrača i unapređenja anti-cheat sistema.

Razvojni tim u Kraftonu je otišao u više detalja tokom najnovijeg razvojnog dnevnika. Igrači mogu očekivati ažuriranja balansa svaka dva meseca, uzimajući u obzir povratne informacije igrača iz ‘Gunplay Labs’ moda za potrebne promene. Pored toga, oni koji žele da postanu zaista konkurentni imaće koristi od potpune revizije rangiranog moda, a rangirani igrači će uskoro dobiti pristup Rondo, najnovijoj mapi u PUBG-u.

PUBG je dostupan besplatno za PC, Xbox i PlayStation sisteme. Posebna verzija fokusirana na mobilne uređaje takođe je dostupna na iOS i Android uređajima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top