Vesti

Radi se na Watch Dogs filmu

Posted on

Filmovi zasnovani na popularnim video igrama postali su nova atrakcija u Holivudu, sa likovima poput Sonika, Mariija i junaka iz Uncharted koji su se svi adaptirali za veliko platno u poslednjih nekoliko godina – sa još mnogo toga u razvoju. Proširenje na listi adaptacija je Ubisoft, sa filmom Watch Dogs koji je zvanično najavljen da je na putu.

U ekskluzivnom izveštaju portala Deadline, publikacija je otkrila da su Ubisoft i kompanija New Regency udružili snage da proizvedu film zasnovan na polu-popularnoj franšizi Watch Dogs.

Film će režirati Mathieu Turi i glumiće Sophie Wilde, detalji o zapletu nisu podeljeni – mada očekujte da će se bar teško oslanjati na različite aspekte iz 3 unosa serije (tj. hakovanje, korupcija i bliska budućnost).

S obzirom da su sve tri igre Watch Dogs postavljene na različitim lokacijama i imaju različite likove/frakcije, biće zanimljivo videti u kom pravcu će film krenuti.

Bez obzira na to, koncepti koji okružuju Watch Dogs serijal bi svakako mogli dobro funkcionisati u filmskom medijumu i zato ćemo morati da sačekamo i vidimo kako će se sve završiti.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version