Vesti

Očekuje nas vrelo gejming leto – Summer Game Fest 2024 počinje 7. juna

Sada kada je E3 zvanično otkazan zauvek, sve oči će biti uprte u Summer Game Fest ove godine. Događaj se vraća ovog juna, obećavajući nove najave igara, prve prikaze i trejlere.

Geoff Keighley, producent emisije, najavio je da će glavni stream događaja biti 7. juna u YouTube Theatre u LA. Stream će biti emitovan na Twitch i YouTube, a javne karte će takođe biti dostupne za one koji bi želeli da prisustvuju lično – samo nemojte jurnuti na scenu, dajte Keighleyu predah.

Glavni stream 7. juna je mesto gde ćete želeti da se uključite da biste videli sve nove najave igara. Keighley ima pristojnu industrijsku pozadinu, tako da možemo očekivati neka dobra iznenađenja, uz trejlere za nova ažuriranja tekućih igara.

Pošto se livestream odvija popodne na zapadnoj obali SAD-a, mi na Balkanu ćemo ga gledati kasno uveče, počevši od 23h.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top