PC

Predstavljen plan budućeg sadržaja za Prince of Persia: The Lost Crown

Posted on

Više od decenije, Ubisoft je praktično ignorisao Prince of Persia franšizu u korist Assassin’s Creed. Međutim, izdat skoro pre dva meseca, Prince of Persia The Lost Crown je reinventirao franšizu kao metroidvaniju sa velikim uspehom. Nakon obećanja o budućim besplatnim ažuriranjima, tim je sada podelio svoj roadmap.

Krajem prošlog meseca, tim u Ubisoft Montpellieru otkrio je da će Prince of Persia: The Lost Crown dobiti niz besplatnih ažuriranja tokom 2024. godine. Najavu su napravili putem Twittera, tim je sada podelio svoj puni plan puta.

Prvo besplatno ažuriranje stiže 20. marta i donosi speedrun mod; mod permadeath i četiri nova outfita. Drugi talas besplatnog DLC-a stiže negde u proleće i uključivaće Boss Rush mod kao i više outfita.

Poslednji set besplatnog DLC-a pada tokom leta i uključivaće nove izazove u borbi, platformi i slagalicama preko Divine Trials – uz nove amulete, outfite “i još mnogo toga.”

Na kraju, The Lost Crown izgleda da će dobiti jedan deo plaćenog DLC-a. Dolazi ‘Kasnije u 2024.’ Prince of Persia će videti neki oblik novog DLC-a sa pričom – čiji će detalji biti podeljeni u kasnijem datumu.

Sve u svemu, Ubisoft izgleda da podržava Prince of Persia: The Lost Crown na sve prave načine. Nadamo se da će novi amuleti ponuditi suštinske promene u gejmpleju za još više prilike za ponovnim igranjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version