Filmovi-Serije

Elajdža Vud će glumiti u Among Us seriji

amongus_featureimage2

Uloge u animiranim filmovima i igrama mu nisu strane.

Kako prenosi Variety, Elajdžu Vuda ćemo gledati, ili bolje rečeno slušati u predstojećoj animiranoj Among Us seriji koja je trenutno u razvoju. Vud će davati glas zelenom astronautu iz igre. Serija je najavljena 2023. godine, ali za sada nema konkretan datum izlaska.

Pored Vuda, potvrđeno je da će u seriji takođe glumiti Randal Park (Fresh Off the Boat), Ivet Nikol Braun (Community) i Ešli Džonson (The Last of Us).

”Jako mi je drago što ću biti deo ovog projekta”, izjavio je Vud na Twitteru.

Pored ogromne liste uloga u svetu filma, Vud se pojavljivao u mnogim animiranim serijama, uključujući King of the Hill, American Dad!, Family Guy, Robot Chicken i Over the Garden Wall. Što se igara tiče, davao je glas titularnom zmajiću u The Legend of Spyro serijalu, i naravno Frodu u mnogim The Lord of the Rings igrama.

Predstojeća serija je bazirana na istoimenoj hit igri koja je osvojila svet tokom pandemije korona virusa. Tokom karantina, Among Us je igrao praktično svaki poznati Twitch streamer i YouTuber, pa čak i nekoliko poznatih ličnosti uključujući političare.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top