Filmovi-Serije

Netflix serija bazirana na PlayStation franšizi Horizon potencijalno otkazana

horizon:zero dawn sadie sink

Prema magazinu Rolling Stone, serija bazirana na PlayStation franšizi Horizon, koju je razvijao tvorac serije Umbrella Academy, Steve Blackman, najverovatnije neće biti emitovana na Netflixu.

Ovo izveštavanje je bilo deo većeg članka koji je optužio producenta serije za “toksično, zastrašujuće, manipulativno i odmazdno ponašanje”.

Nije jasno da li će serija krenuti napred sa drugačijim kreativnim partnerom, ili je projekat potpuno propao.

“Horizon Zero Dawn je izuzetno dobro kreirana igra sa predivnim likovima koje se retko vide u redovima video igara”, rekao je Blackman u vreme najave serije.

“Guerrilla Games je kreirao neverovatan i živahan svet čoveka i mašine koji se nalaze na putu ka nestanku.

Sony takođe trenutno radi na TV adaptaciji God of War franšize sa Amazonom, a što se tiče Horizon serije ostaje da vidimo kojim će putem ekranizacija ići nakon ovih glasina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top