Mobile

Epic Games Store aplikacija dolazi na Android i iOS

Nakon godina pravnih bitaka i svakakvih šala, odnos kompanija Epic Games i Apple došao je do uzajamnog zastoja – zahvaljujući novom Digital Markets Act iza kojeg stoji EU. Sada kada je zakon na snazi, Epic Games je najavio da njegova Epic Games Store dolazi na mobilne uređaje kasnije ove godine.

Najavljeno tokom GDC-a i preko Twittera, Epic je otkrio fanovima da “Dolazimo na iOS i Android! Iste fer uslove, dostupne svim developerima, na pravoj multi-platforma prodavnici – sa neverovatnim igrama za svakoga.”

Aplikacija će stići u nekom trenutku pre kraja godine; njeno izdanje se poklapa sa zvaničnim ponovnim objavljivanjem Fortnite na iOS-u.

Epic Games se borio da ima svoju prodavnicu u mobilnom prostoru već neko vreme. Biće zanimljivo videti kako će Epic nastaviti, i da li će sve to biti vredno za njih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top