Vesti

Fortnite dobija FPS mod, Fall Guys i gomilu drugih noviteta

Posted on

Još 2022. godine, izveštavali smo o curenju informacija koje su izgledale kao da sugerišu da Epic Games radi na FPS modu za njihov veoma popularni Fortnite Battle Royale. Konačno, tim je otkrio da će zaista objaviti opciju perspektive iz prvog lica kasnije ove godine – ali samo u kreativnom modu.

Najavljujući to tokom GDC-a, Epic Games je otkrio gomilu planova za Fortnite tokom naredne godine. Kako je sakupio Fortnite leaker HYPEX, jedna od najvećih najava je da je dugo nagađani mod iz prvog lica stvaran i stiže negde kasnije ove godine.

Nažalost za neke, ovaj mod je ograničen na kreativni deo igre, pa nema mečeva Battle Royale iz prvog lica… još uvek.

Druga velika vest uključuje dodavanje Fall Guys asseta u Fortnite, omogućavajući igračima da kreiraju svoje Fall Guys mape i modove. Pored toga, Epic je očigledno toliko siguran u svoje UEFN alate da su otkrili planove da koriste aplikaciju za sav budući Battle Royale sadržaj počevši od 2025. godine.

Epic Games su pravili prilično velike poteze sa Fortnite tokom proteklih meseci. Biće zanimljivo videti koliko su opsežni njihovi planovi za platformu na duže staze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version