PC

Iščekivani izlazak Dragon’s Dogma 2 ukaljan lošim performansama i mikrotransakcijama

Posted on

Dragon’s Dogma 2 je bila jedna od najiščekivanijih igara 2024. godine. RPG je već objavljen, ali fanovi nisu previše zadovoljni. Performanse su se već pokazale kao loše, jer padaju na 24 FPS na konzolama i loše se izvode na PC platformi.

To je dovelo do nekih velikih briga, ali fanovi su i dalje bili optimistični, jer su mnogi hvalili RPG iz ranijih pregleda. Međutim, Capcom je učinio nezamislivo i preplavio Dragon’s Dogma 2 mikrotransakcijama na dan lansiranja.

To je izazvalo dalje frustracije, što je navelo fanove da bombarduju igru negativnim recenzijama.

Čak i ako želite da izmenite kreiranje svog lika, morali biste da kupite paket mikrotransakcija, što je brutalno za fanove. Kreiranje lika je bio jedan od glavnih aspekata igre, a mnogima su se svidela napredna kreiranja.

Postoji opcija da izmenite svog lika sa valutom u igri, ali Capcom izgleda prodaje mikrotransakcije da bi privukao mase. Dragon’s Dogma 2 već košta 70 dolara, pa je ovo teško progutati.

Posle svega, preko 60% od skoro 6.000 recenzija je negativno. Mikrotransakcije se takođe proširuju na fast travel. Pre lansiranja, direktor je naglasio da Dragon’s Dogma 2 neće podsticati brzo putovanje.

Međutim, omogućavanje češće upotrebe kroz mikrotransakcije je razljutilo igrače.

Pored toga, PC port igre je prilično loš. Za masivnog izdavača poput Capcom, Dragon’s Dogma 2 je lansiran u neprihvatljivom stanju. Performanse mogu varirati divlje od jednog trenutka do drugog, što dovodi do nekonzistentnog iskustva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version