PC

GTA 6 bi mogao biti najvažnija igra u istoriji gejming industrije

GTA 6, jedna od najiščekivanijih igara svih vremena, mogla bi biti izdata početkom 2025. godine. Rockstar je nedavno ubrzao razvoj ulaskom u završnu fazu, smanjujući šanse za odlaganje.

Niko ne može da dovodi u pitanje uticaj naslova jer je njegovo otkrivanje postalo drugi najveći trejler za igru. Ne samo da će ovo izdanje pomoći Rockstar Games, već se očekuje da će pokrenuti novu eru za industriju.

Analitičar takođe tvrdi da je GTA 6 najvažnije izdanje u industriji igara zbog ovog uticaja.

Mat Piscatella, popularni analitičar Circana, razgovarao je sa GameIndustry.biz, uglavnom o finansijskim pogledima na industriju igara.

Industrija je trenutno u haosu, sa otpuštanjima na sve strane. Dok je predlagao da industriji treba više igara poput Palworld, on je razgovarao o implikacijama sledećeg izdanja Rockstar Gamesa.

Dobićemo obnovljenu seriju interesa sa GTA 6. Verovatno nikada nije postojala važnija stvar koja je ikada izdata u industriji.

-Mat Piscatella

Tvrdnje analitičara potvrđuje samo istorija. Svako GTA izdanje bilo je veliki događaj za industriju igara. GTA 5, posebno, bio je masivno izdanje za industriju zabave uopšte.

U prošlosti, ova franšiza je dobijala nove ulaske i spin-offove često, ali desetogodišnje čekanje na GTA 6 samo je dodalo uzbuđenju. S obzirom da Rockstar Games teži savršenstvu, postoji dobar razlog da se radujemo 2025. godini.

Sposobnost Rockstar Gamesa da istražuje moderne tehnologije takođe pozicionira GTA 6 kao najveći naslov za igre trenutne generacije. Očekuje se da će ovo izdanje sadržati ray-tracing, ovo izdanje bi konačno moglo da donese tehnički skok koji mnogi dugo čekaju.

Uticaj Grand Theft Auto ide dalje od igara. Ova franšiza je veliki deo moderne pop kulture, sa glumcima koji daju glas poput Ned Luka koji takođe tvrdi da će čekanje biti vredno.

Iako je nesrećno što Rockstar neće izdati igru na PC-u prvog dana, ona će i dalje obarati rekorde. Analitičari su ranije utvrdili da će igra udobno prodati preko 25 miliona kopija, što ne deluje kao preterivanje s obzirom na popularnost njenog prethodnika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top