PC

Rising Tide DLC za Final Fantasy 16 izlazi sredinom aprila

Final Fantasy 7 Rebirth je nedavno privlačio pažnju, ali još uvek ima puno novog sadržaja za igrače prošlogodišnjeg velikog izdanja, Final Fantasy 16. Ekspanzija The Rising Tide je najavljena pre nekoliko meseci i sada imamo datum izlaska u aprilu, kao i uvid u ono što fanovi mogu očekivati od Cliveove nove avanture.

Final Fantasy 16 je prošle godine ekskluzivno izdat za PlayStation 5, sa vrlo dobrim kritikama. Nakon što su videli njegov uspeh, Yoshi-P (producent) i tim iz Square Enix najavili su da će igra dobiti post-launch sadržaj putem DLC-ova. Prva ekspanzija za igru bila je Echoes of the Fallen, izdana u decembru, a The Rising Tide će uslediti 18. aprila.

Square Enix je otkrio više detalja o The Rising Tide. DLC će uvesti nove funkcije, uključujući povećani level-cap na 60 za Story i Action-Focused modove i 110 za Final Fantasy mod, viši nivo težine otključan nakon što pobedite igru sa ‘remixed’ boss borbama. Clive će takođe dobiti nove Eikon sposobnosti (Leviathan), dok će igrači koji traže endgame sadržaj uživati u više izazova i rang listama u novoj ekspanziji pod nazivom Kairos Gate. Pored toga, biće novih sporednih misija, oružja, i “reimagined version” Curtana iz Final Fantasy 14, kao i “Torn from the Heavens” i “Through the Maelstrom” Orchestrion Rolls za skrovište.

Što se tiče zakrpe 1.30, donosi brojna poboljšanja, uključujući:

  • Return to a quest giver immediately with the new “Quick Complete” function
  • Icon updates for important character quests
  • A new Skill Set feature, which allows players to save up to five unique Feat and Ability sets
  • Abilities and Accessories adjusted for easier use
  • New “Custom” controller type allows for freely customizable button layouts
  • Tone correction, screen effects, and more added to Photo Mode
  • Numerous new orchestrion rolls added

The Rising Tide će biti dostupan za kupovinu samostalno ili kao deo Final Fantasy 16 Expansion Pass za $24.99.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top