PC

Star Wars Outlaws izlazi ranije nego što se očekuje

Posted on

Igra Star Wars Outlaws je u jednom trenutku bila očekivana da se pokrene početkom 2024. godine, ali je igra odložena za kasnije u godini. Međutim, igra bi mogla stići i pre praznične sezone, a nedavni razvoj događaja ukazuje na to da će uskoro biti objavljen datum izlaska.

Star Wars Outlaws je sada ocenjen i u Južnoj Koreji i Australiji, noseći oznaku ‘Mature’ od australijskog odbora za klasifikaciju. Kako Insider Gaming ističe, to bi bilo otprilike ekvivalentno oceni ‘Teen’ od ESRB-a.

Obično se ovakve ocene pojavljuju nekoliko meseci pre izlaska igre. Prethodno je tvrđeno da, uprkos odlaganjima, igra se planira za drugu polovinu ove godine. Ove nedavne ocene podržavaju ideju da igra pak stiže u prvoj polovini.

Ako je to tačno, onda će Ubisoft uskoro otkriti više o igri i započeti svoju marketinšku kampanju, pred potencijalno izdanje u junu. Sa tim u vezi, Ubisoft nikada nije bio stidljiv kada je reč o odlaganju projekata, do te mere da se najavljeni datumi izlaska često ne mogu verovati, pa ćemo morati da sačekamo i vidimo kako će to ići. S druge strane, nismo čuli ništa o problemima sa razvojem ovog projekta, pa bi mogao napredovati dobro i ispred rasporeda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version