Opisi igara

Besplatni kutak: Cureocity

Cureocity je kratak, indie point-and-click naslov koji deli dosta sličnosti sa kartaškim igrama. Naravno, za oko vam je verovatno prvo zapao prelep ručno nacrtani vizuelni stil, inspirisan blago stilizovanom japanskom animacijom. Na temu celokupne umetničke prezentacije, muzička podloga se takođe savršeno uklapa i dočarava skoro bezbrižnu atmosferu.

Međutim, za razliku od većine kartaških igara, Cureocity nudi dosta jednostavniji gejmplej i vrlo malo slobode i prostora za izmišljanje novih strategija – u većini slučajeva postoji samo jedan optimalan način za pobedu. Neke bitke mogu pružiti solidan izazov, ali ćete nakon prvog poraza verovatno već ”provaliti” šta treba da uradite. To ne znači da je igra loša, naprotiv – ovaj format se savršeno uklapa u koncept igre, gde svaka borba na neki način predstavlja puzzle koji treba rešiti.

U Cureocity postoje dve priče – glavna sa kojom počinjete igru i skrivena koja se otvara tek kasnije. Obe su zanimljive, ali je skrivena posebno upečatljiva. Takođe postoje tri različita kraja u zavisnosti od vaših odluka u poslednjoj bici igre.

Nakon prvog prelaska ćete verovatno pronaći najbolji način da pobedite neprijatelje, tako da brzo možete da dođete i do preostala dva završetka. Možete koristiti i space taster da preskočite tekst i time završite igru za samo nekoliko minuta.

Cureocity možete preuzeti ovde.

Autor: Milan Janković

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top