PC

Ubisoft potvrdio novo odlaganje za XDefiant

Nakon nedavnih izveštaja insajdera, tim iza XDefiant, Ubisoftovog predstojećeg šutera, potvrdio je da je igra nažalost ponovo odložena. Iako je igra imala vrlo obećavajući prikaz u 2023. godini, igra nije ispunila cilj za izlazak u četvrtom kvartalu i sada su šanse da će igra biti objavljena “početkom 2024.” sve manje.

XDefiant je prvobitno trebao biti lansiran u oktobru 2023. godine, ali je odložen na neodređeno vreme zbog “neusklađenosti u iskustvu igre”. Čak i ako developer nije podelio novi datum izlaska, najnoviji finansijski izveštaj Ubisofta navodi da će igra biti objavljena do kraja marta 2024. godine. Kako se kraj meseca približavao, a nije bilo zvaničnih najava iz studija, fanovi su predvideli da će FPS dobiti još jedno odlaganje.

Na tugu mnogih, upravo se to dogodilo. U ažuriranju, Ubisoft San Francisco je otkrio da se dalja poboljšanja moraju proceniti pre nego što se igra može objaviti.

Kao deo procesa evaluacije, razvojni tim planira da sprovede 12-časovnu sesiju testiranja servera na PC-u, PlayStation 5 i Xbox Series X|S kako bi se utvrdile mogućnosti servera pod stresom. Nakon što se test servera završi, Ubisoft San Francisco planira da podeli novi datum izlaska.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top